MicroGasWash

MicroGasWash® is een nieuwe technologie, die speciaal ontwikkeld is om emissies, met VOC vervuilde ruimtes en geuren te behandelen. Zowel vernieuwingen in wetgeving om vluchtige koolwaterstoffen (VOC's) of andere vluchtige emissies te verminderen als industriële normen voor vermindering van stinkende emissies, zoals veroorzaakt door zwavel-, stikstof-, aldehyde- of andere verbindingen, zijn aanleiding geweest voor de ontwikkeling.

MicroGasWash® technologie biedt een effectieve en kostenbesparende oplossing om emissieproblemen aan te pakken, die ondanks bestaande voorzorgsmaatregelen, nog steeds problemen kunnen veroorzaken.

Deze flow chart laat zien hoe een installatie voorzien van een MicroGasWash® systeem eruit ziet. Met deze technologie zijn de resterende gevaarlijke stoffen af te vangen en eventueel te recyclen. Het is mogelijk het proces op een eenvoudige wijze aan te sturen, maar ook om de werkelijke uitstoot als feedback te gebruiken voor het reinigingsproces.

 

MGW proces

Dankzij de uitstekende samenwerking van onze technici met de afdeling Chemische Technologie van de Universiteit van Twente hebben we een vloeistof ontwikkeld, die de basis is geworden van MicroGasWash® - FF-AR.